Dimebag Darrellin luovuus ei katsonut aikaa tai paikkaa, kertoo Vinnie Paul – ”Hänellä oli vessassakin kitara”

Dimebag Darrellin veli ja tämän kanssa Panterassa sekä Damageplanissa soittanut Vinnie Paul kertoi Loudwiren haastattelussa muutamia yllättäviä asioita edesmenneestä kitaristista.

Vinnie Paul muun muassa paljastaa Dimebagin olleen äärimmäisen tuottelias, eikä luovuus katsonut aikaa tai paikkaa. Riffejä syntyi muun muassa pöntöllä istuessa.

– Tätä ei moni tiedäkään, mutta hänellä oli vessassakin kitara. Menin kerran asioimaan hänen luonaan ja olin, että ”täällähän on kitara ja pieni kasettinauhuri – mitä ne täällä tekevät?” Kysyin häneltä niistä ja hän totesi, että ”siellä minä teen kaikki riffini!” Vinnie Paul nauraa.

Vinnie Paul sanookin Dimebagin jättäneen jälkeensä runsaasti materiaalia, jota fanit varmasti mielellään kuulisivat. Dimebag saattoi kuulemma tehdä kappaleen vaikkapa huonosta Taco Bell -reissusta.

– Hän lauloi ihan kaikesta, ylipäänsä elämästä. Se on hauskaa kamaa. Hän oli myös hyvä laulaja, sitäkään ei moni tiedä. Dimebag pystyi laulamaan mistä tahansa. Hän ihan oikeasti teki kappaleen Taco Bellistä!

Vuonna 2004 Damageplanin keikalla lavalle ammutun Dimebagin kitarointia kuultiin postuumisti tänä vuonna, kun Vinnie Paulin Hellyeah julkaisi tuoreimmalla Unden!able -levyllään Phil Collins -coverin. Dimebag oli äänittänyt kitaraosuutensa kappaleeseen Damageplan-aikoina.