”Ehkäpä olen homo, enkä vain tiedä sitä itse” – Entinen Judas Priest -laulaja otti kantaa Rob Halfordin homokommentteihin

Judas Priest -laulaja Rob Halford jutusteli aiemmin tässä kuussa Edmonton Journalissa julkaistussa haastattelussa muun muassa homoudestaan. Keskustelun tuoksinassa metallijumala lohkaisi muun muassa, että ”Hetero ei voisi hoitaa minun hommaani.” Kommentti on kaikunut myös vuonna 1996 Halfordin Priestissä korvanneen Tim ”Ripper” Owensin korviin, ja mies esittikin vastauksensa kollegansa puheisiin kalifornialaisen radiokanava 96.7 KCAL-FM:n Wired In The Empire -ohjelmassa.

”Rob ja minä olemme ystäviä, enkä erityisemmin välitä hänen kommentistaan”, Owens sanoo. ”Mitä hän voisi sanoa? Rob on bändi. Hän on laulaja ja hän on myös homo, joten mitä muuta hän voisi sanoa? En välitä siitä, että hän sanoi niin. Hän on Judas Preistin laulaja. Mielestäni se on hauskaa. Tietenkin joku muu voi laulaa bändissä. Ehkäpä olen homo, enkä vain tiedä sitä itse.”

”Rakastan Robia”, mies jatkaa. ”Hän on mahtava — hän on aivan mahtava tyyppi. Olemme ystäviä ja hän on Judas Priestin laulaja. Hän on metallijumala… en usko hänen tarkoittaneen sillä mitään. Hän vain sanoi niin. En välitä. Judas Priest oli minun lukioni. Teen sitä mitä nykyään teen Judas Priestin ansiosta… lauloin heidän kanssaan. Minulla oli hauskaa ja tuon tapaiset kommentit ovat vain hauskoja juttuja.”

Owens ehti laulaa Judas Priestin vuonna 1997 ilmestyneellä Jugulatorilla sekä vuoden 2001 Demolitionilla, kunnes Halford palasi paikalleen orkesterin keulille vuonna 2003.

Voit kuunnella Owensin haastattelun alta.