”En nakkaa paskaakaan” – Nine Inch Nails -pomoa ei Rock and Roll Hall of Famesta rannalle jääminen juuri hetkauta

Industrial-legenda Nine Inch Nails ei päässyt tänäkään vuonna ehdolle Rock and Roll Hall of Fameen, huolimatta siitä, että orkesteri olisi ollut kyseiseen kunniaan kelvollinen jo kolme edellistä vuotta. Tämä ei kuitenkaan nokkamies Trent Reznorin yöunia tunnu juuri häiritsevän, päätellen miehen hiljattain Stereogumille antamista kommenteista.

”Näin jonkun kommentoineen nettikeskusteluun, tai kirjoittaneen Twitteriin, että ’Mikä voisi olla vähemmän rock ’n’ rollia kuin joku vitun Hall of Fame?’, ja minä ajattelen aivan samoin”, Reznor lataa. ”Sanon kuitenkin tämän: on hienoa tulla arvostetuksi. Se on vielä hienompaa, kun se arvostus tulee taholta, joka oikeasti merkkaa sinulle jotakin. Grammy ei esimerkiksi merkitse mitään. Se tarkoittaa vain sitä, että muutama samaan huoneeseen laitettu persläpi yrittää saada tv-show’lle katsojia ja päättävät, että ’Annetaanpa se tuolle kaverille.’ Sen takana ei tunnu olevan mitään tarkoitusta.”

”Pahinta olisi että meidät nimitettäisiin, mutta mitä sitten tapahtuisi? Meidän täytyisi mennä paikalle ja jammailla? En kykene edes kuvittelemaan millaista se olisi”, mies jatkaa. ”En sano tätä katkeruuttani. En vain nakkaa paskaakaan. Se ei vaikuta unenlaatuuni, olinpa siellä tai en. On toki aina kiva saada tunnustusta, mutta se ei kuulu asioihin, joita minun täytyisi saavuttaa ennen kuin potkaisen tyhjää.”

Vuoden 2019 Rock and Roll Hall of Fame -ehdokkaisiin lukeutuu muun muassa Radiohead, Rage Against The Machine, Janet Jackson, Roxy Music, Stevie Nicks, The Cure, Def Leppard, LL Cool J, Devo, Todd Rundgren, Kraftwerk ja John Prine.