”Ensimmäinen ajatukseni oli, että sehän on vanhojen ihmisten ongelma” – Mötley Crüe -basisti toipuu lonkkaproteesileikkauksesta

Nikki Sixx toipuu parhaillaan huhtikuun alussa läpikäymästään lonkkaleikkauksesta, jossa basistin kuluneet nivelet korvattiin tekonivelillä. Sixx kertoi operaatiosta ja nopeasta paranemisestaan Sixx Sense -radio-ohjelmassaan.

– Ensimmäinen ajatukseni oli, että sehän on vanhojen ihmisten ongelma. Mutta sitten aloin saada runsaasti palautetta kolme- ja nelikymppisiltä kuulijoiltamme, joille on asennettu lonkkaproteesi. Itse asiassa erään ystäväni vaimo on käynyt samassa operaatiossa ja hän on 38-vuotias. Joten se on tänä päivänä huomattavasti yleisempi vaiva, koska ihmiset ovat paljon aktiivisempia, Sixx kertoo ja toteaa omalla kohdallaan leikkauksen tulleen enemmän kuin tarpeeseen.

– Luu oli käytännössä täysin hajonnut leikkauskohdasta, se oli pelkkää mössöä.

Sixx kertoo toipuneensa leikkauksesta yllättävän nopeasti ja hämmästelee nykylääketieteen tehokkuutta.

– Leikkauksen jälkeisenä päivänä kävelin jo 100 metriä ja sitä seuraavana nousin jo portaita ylös vain kävelykeppi apunani. Minulle näytettiin miten pääsen autoon ja sieltä pois ja sitten minut jo lähetettiin kotiin. Eilen tein kävelylenkin ulkona ja menin ehkä hieman liian pitkälle, mutta haluan vain pysyä aktiivisena. Mutta vointini on nyt todella paljon parempi kuin ennen leikkausta, joten suosittelen leikkausta kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Se on paras asia, mitä voit tehdä itsellesi.