Hodarisämpylät lämpiämään! Mötley Crüe neuvottelee ikuisuusprojektiksi venähtäneen The Dirt -elokuvan tuottamisesta Netflixin kanssa

Nikki ja kumppanit rajulla 80-luvulla.

Mötley Crüen legandaarista The Dirt (suomeksi Törkytehdas) -historiikkia on yritetty työstää elokuvaksi jo reilun vuosikymmenen ajan. Ensin aiheeseen tarttui MTV Films, jolloin muun muassa Jackass-ympyröistä tuttu Johnny Knoxville oli korvamerkitty basisti Nikki Sixxin osaan. Seuraavaksi vuoronsa sai Focus Features ja sittemmin myös Paramount kokeili näppejään irstailun ilosanomaa levittäneen niteen valkokangasversioinnissa. Kovasta yrityksestä huolimatta valmista ei kuitenkaan tuntunut millään syntyvän ja opuksen kääntäminen kokoillan elokuvaksi näytti jäävän haaveen asteelle.

Nyt Deadline tietää kuitenkin raportoida, että asiat ovat jälleen nytkähtäneet eteenpäin ja neuvotteluja käydään tällä kertaa tilausvideojätti Netflixin kanssa. Käsikirjoitusta työstävät Rich Wilkes sekä Californicationin luojana tunnettu Tom Kapinos. Yhtyeen jäsenet Vince Neil, Mick Mars, Tommy Lee ja Nikki Sixx toimisivat näillä näkymin elokuvan osatuottajina ja ohjauksesta vastaisi Jackass-elokuvien Jeff Tremaine, joten Knoxvilleäkään ei sopine vielä laskea täysin ulos kuvioista.

Saapa siis nähdä, josko projekti saataisiin tällä kertaa vietyä kehittelyvaihetta pidemmälle.