Ensimmäiset kuvat Rami Malekista Freddie Mercuryna julki – Queen-elokuva ei näyttelijän mukaan ole perinteinen henkilökuva

Bohemian Rhapsody -elokuva etenee askel askeleelta.
6.9.2017 11:54

Pitkään suunnitteilla ollut Queen-elokuva on tällä hetkellä hyvää vauhtia työn alla. Hiljattain julkistettiin, ketkä näyttelevät yhtyeen jäseniä Bohemian Rhapsody -nimen saaneessa elokuvassa ja nyt Entertainment Weekly on julkaissut ensimmäiset kuvat Rami Malekista (Mr. Robot, X-Men: Apocalypse) laulajalegenda Freddie Mercuryksi maskeerattuna.

Malek sanoo Entertainment Weeklyn haastattelussa, ettei elokuvasta tehdä aivan tyypillistä ja perinteistä henkilökuvaa vaan se juhlistaa yhtyettä ja ennen kaikkea Mercuryn elämää, ikävämpiä puolia kuitenkaan peittelemättä. Leffassa seurataan yhtyettä 70-luvulta vuoden 1985 Live Aid -konserttiin saakka.

– Elokuva ei tule olemaan vain synkkä Freddie-tarina, mutta sitäkin puolta tullaan kunnioittamaan, Malek toteaa.

Malek myös paljastaa, että elokuvan lauluosuuksissa tullaan käyttämään sekä Malekin itsensä että Mercuryn ääntä sekoitettuna.

– Käytämme molempia mahdollisimman paljon. Olen parhaillaan Abbey Road -studiolla, enkä keskity juuri nyt näyttelemispuoleen.

Lisää luettavaa