Ensinäyttö: Lähiöbotox iskee jälleen! Kuuntele Lähiöni tuote -uutuussingle, mukana kovan luokan vierailijoita

18.3.2022 09:01

Silmissäsi olen lähiöni tuotos / Rahvas, säädytön sekä huono / Silmissäni olen lähiöni tuotos / Vahva, säälimätön, rehti ukko”, räppää Lähiöbotox uudella singlellään. Niinpä, asioita voi katsoa monesta näkökulmasta, ja nk. paremmissa piireissä arveluttavaksi koettu asuinalue voi kääntyä asukkaiden omasta näkökulmasta vahvuudeksi.

Soundin sivuilla saa nyt ensinäyttönsä Lähiöbotoxin Itä-metal-kakkoslevyn pelinavaussingle Lähiöni tuotos, katso biisin lyriikkavideo ylempää. Koko albumi tulee kuultavaksi 22. huhtikuuta, ja sen myötä yhtyeellä onkin kiireinen kesä edessään: ensin levyn julkaisun aikoihin orkesteri esiintyy Nightwishin lämmittelijänä 22.4. Tampereen Nokia-areenalla ja 24.4. Helsingin Jäähallissa, ja toukokuun lopusta alkaen bändi nähdään festaririntamalla ainakin Rockfestissä, Nummirockissa, Tuskassa, Ilosaarirockissa, Porisperessä ja ties missä. Hyvä että bändi saa korona-ajan vahingon takaisin, kun Rikkinäinen Suomi -debyytin jälkeen koko maa meni säppiin eikä keikolle juuri päässyt.

Uudella singlellä kuullaan vierailijoina Lost Societyn Samy Elbannaa sekä The Hauntedista tuttua Marco Aroa. Itä-Metalin miksauksesta ja masteroinnista puolestaan vastaan Body Countin tuottajana kunnostautunut Will Putney. Tekstitysapua orkesteri on hommannut Jarkko Martikaiselta, ja uusi levy on äänitetty Tero Kinnusen johdolla. Lupaavilta näyttävät askelmerkit toisen albumin suhteen, hyvä!

Lisää luettavaa