Ex-Bon Jovi -kitaristi Richie Sambora: Olisi pitänyt lähteä jo aiemmin

Kitaristin mukaan Jon Bon Jovi halusi aina olla enemmän sooloartisti kuin bändin keulahahmo.
10.5.2024 10:02

Laulaja Jon Bon Jovin johtaman Bon Jovi -yhtyeen pitkäaikainen kitaristi Richie Sambora erosi yhtyeestä yllättäen vuonna 2013. Hiljattain Allison Hagendorf Show’ssa vieraillessaan kitaristi sanoo katuvansa sitä, että odotti niinkin pitkään.

”Olisin luultavasti lähtenyt jo aiemmin. Olisin lähtenyt jo muutamaa levyä aiemmin”, rokkari myöntää, kun tältä kysytään, muuttaisiko hän mitään, jos saisi nyt palata ajassa taaksepäin.

Kitaristin mukaan tämä johtui suunnasta, mihin Jon Bon Jovi bändiä aina vain vahvemmin ohjasi eli olemaan vain laulajan taustabändi.

”Jo ensitapaamisellamme hän halusi olla sooloartisti Bruce Springsteenin tai Rick Springfieldin tapaan. Kun aloimme tehdä Slippery When Wetiä (1986), vaadin, että meidät otetaan enemmän mukaan. Sanoin, että jos haluamme valloittaa planeetan ja saada ihmisten hyväksynnän, meidän täytyy toimia bändinä.”

Samaisessa haastattelussa Sambora sanoo olevansa nyt valmis palaamaan bändiin, mikäli terveysongelmien kanssa kamppaileva Jon Bon Jovi vain saa äänensä kuntoon.

Lisää luettavaa