Ex-Scorpions-rumpali: ”Jokainen Amerikan vastustaja on sosialisti-/kommunistipersläpi”

James Kottak toteaa lisäksi Trumpin "rulettavan".
5.7.2019 11:39

Yhdysvalloissa juhlittiin eilen 4. heinäkuuta itsenäisyyspäivää, minkä johdosta lukuisat amerikkalaisartistit ja -muusikot julkaisivatkin sosiaalisessa mediassa omia onnentoivotuksiaan. Yksi heistä oli myös entinen Scorpions-rumpali, nykyisin Kingdom Comessa ja superbändi A New Revengessä kannuttava James Kottak, jonka Twitter-julkaisut ovat kuitenkin herättäneet hämmennystä.

”Hyvää neljättä… Trump rulettaa”, Kottak twiittasi ensin viitaten Amerikan istuvaan presidenttiin Donald Trumpiin ja lisäsi vielä myöhemmin: ”Jokainen Amerikan vastustaja on sosialisti-/kommunistipersläpi. Hyvää neljättä!”

56-vuotias Kottak on aiemminkin herättänyt kummastusta poliittisilla lausunnoillaan. Blabbermouthin mukaan Kottak muun muassa kommentoi kesäkuun lopussa Yhdysvalloissa rehottavaa kodittomuutta vetämällä mukaan myös maahanmuuttajat.

”Tein uuden biisin. Sen nimi on Get Out Of My Country eli pysykää poissa mailtani! Emme tarvitse enempää ulkopuolisia. Emme pysty hoitamaan edes omia kodittomiamme? Kun se on ratkaistu, voimme huolehtia kaikista muista…” Kottak totesi.

Kuvakaappaus James Kottakin Twitteristä.

Lisää luettavaa