Melkoinen superkokoonpano: entiset Iron Maiden-, Ozzy Osbourne- ja Judas Priest-muusikot löivät hynttyyt yhteen – kuuntele tästä

10.2.2019 16:22

A New Revenge -niminen tuore laulu- ja soitinyhtye yhdistää entisen Judas Priest -laulaja Tim ’Ripper’ Owensin, Alice Cooperin ja Slashin yhtyeissä kannuksensa hankkineen kitaristi Keri Kellin, Diossa, Ozzy Osbournen yhtyeessä ja Whitesnakessa soittaneen basisti Rudy Sarzon sekä entisen Scorpions-rumpali James Kottakin.

Nimivahva poppoo valmistautuu debyyttialbuminsa julkaisuun ja maistiaiseksi tulevasta on nyt tarjolla The Way -niminen kappale, jonka voit kuunnella tuosta yltä.

”Biisinkirjoitusprosessin alussa sanoimme, että ’Kokoonnutaan yhteen ja tempaistaan kolme tai neljä biisiä kasaan.’ Ilman mitään paineita, keskittyen vain luomisprosessiin”, Kelli kommentoi. ”Loppujen lopuksi saimme kasaan yksitoista kappaletta joihin olimme tyytyväisiä. Here’s To Us oli ensimmäinen biisi jonka kirjoitimme levylle. Se syntyi nopeasti ja oli melko yksinkertainen kirjoittaa. Se on käytännössä kaikkien maailman hard rock -fanien ylistyslaulu.”

A New Revengen Enemies & Lovers -albumi julkaistaan maaliskuun 25. päivä.

Kappalelistaus:

The Distance Between
The Way
Never Let You Go
Glorious
The Eyes
Fallen
Only The Pretty Ones
Enemies & Lovers
Here’s To Us
Scars

Lisää luettavaa