Exodus-nokkamies metallimusiikin tilasta: ”En ole nähnyt bändiä, josta voisi tulla Judas Priestin tai Iron Maidenin kokoinen”

Steve "Zetro" Souzan mielestä hevimetallin soihdunkantajat puuttuvat.

Thrash metal -yhtye Exodusin nokkamies Steve ”Zetro” Souza antoi hiljattain lausuntoja Duke TV:lle, joiden mukaan hän on huolissaan metallimusiikin tulevaisuudesta. Genren pioneereista ja suunnannäyttäjistä kun alkaa aika hiljalleen ja vääjäämättä jättää, eikä ainakaan hänen tiedossaan ole ketään, joka voisi nousta yhtä suureen asemaan ja täyttää legendojen jättämän tyhjiön.

”Enää ei ole Ozzy Osbourneja eikä Black Sabbatheja missään, ne ovat poissa. Missä ovat ne ikoniset bändit, jotka loivat rakastamamme soundin? Slayer ilmoitti lähtevänsä viimeiselle kiertueelle, Glenn Tipton ei kierrä enää Judas Priestin kanssa – tai no, soittaa hän tyyliin kolme biisiä setissä. Menetimme Lemmyn, joten Motörheadia ei enää ole. Paljon asioita on tapahtunut ja voi tapahtua”, Souza harmittelee.

”En ole nähnyt bändiä, josta voisi tulla Judas Priestin tai Iron Maidenin kokoinen ja joka voisi puskea eteenpäin 40 vuotta samalla draivilla ja koko ajan fanikuntaa kasvattaen. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä tapahtuu.”