Floor Jansen: Kuinka sujuu Tarjan aikainen Nightwish-bravuuri?

Raskasta joulua -levy ja kiertue menestyvät Suomessa, mutta osataan sitä muuallakin. Nightwish-solisti Floor Jansen esiintyi juuri Ruotsissa osana Christmas Metal Symphony -konserttipakettia ja laulajakattaus oli muutenkin varsin vakuuttava: Chuck Billy (Testament), Udo Dirkschneider, Joey Belladonna (Anthrax) ja Michael Kiske (ex-Helloween).

Floorin Phantom Of The Opera -taidonnäyte on nähtävissä ja kuultavissa tässä alla (niin, useimmat varmaan muistavat, että myös Nightwish on aikoinaan esittänyt kyseistä kappaletta livenä ja toki levytettykin versio löytyy):

Floor Jansen onkin ollut viime aikoina varsin kiireinen, sillä laulajahan toimii myös Timo Tolkin kipparoiman Avalon-projektin kakkosalbumin pääsolistina. Avalon Metal Opera II -pitkäsoitto ilmestyy ensi keväänä ja luvassa on myös keikkoja.

Näin mentiin Avalonin The Land Of New Hope -debyyttilevyllä:

Otetaan aasinsilta vielä tuohon mainittuun Chuck Billyyn. On nimittäin tullut ilmi, että Testament-keulakuva kävi thrashlegenda Sepulturan laulaja-auditiossa Max Cavaleran lähdettyä aikoinaan lätkimään. Choke taittui tällä tavalla: