Floor Jansen mukaan hollantilaiseen lauluohjelmaan – Nightwish-solistia kuullaan pian coveroimassa muiden artistien musiikkia

Floor Jansen (Nightwish)

Nightwish-solisti Floor Jansen tiedottaa Facebook-sivuillaan aikovansa osallistua kotimaassaan Hollannissa järjestettävään suosittun Best Zangers -tv-ohjelmaan. Shown ideana on, että seitsemän eri genren laulajaa esittää toistensa kappaleita omalla tyylillään, jonka jälkeen kilpailun tuomarit arvioivat vedot.

”Olen ylpeä ja iloinen saadessani ilmoittaa, että olen mukana hollantilaisessa Beste Zangers -tv-ohjelmassa”, Jansen kirjoittaa. ”Ohjelmassa on kyse puhtaasti musiikista ja laulamisesta, eikä siinä nimestään huolimatta selvitetä sitä, kuka on paras.”

”On mielestäni mahtavaa, että he pyysivät minua metallimuusikkona mukaan”, Jansen jatkaa. ”Kuten ehkä jo tiedättekin, mielestäni on sääli että valtavirran media Hollannissa on jättänyt  musiikkimme huomiotta jo vuosien ja taas vuosien ajan. Metaliin liitettävä ’häpeä’ on saanut aikaan sen, että lukemattomat hienot biisit jäävät suurelta yleisöltä kuulematta. Hyvän musiikin lähettilään ominaisuudessa olisi mielestäni tärkeää, että jokainen omaisi pääsyn monipuolisen musiikin pariin ja voisi päättää aivan itse, pitävätkö he siitä vai eivät.”

Sarjan kuvaukset alkavat ensi viikolla Ibizalla ja ohjelma ilmestyy eetteriin elokuun aikana. Jansenin päivityksen löydät alta.