Flow-festivaali peruttu tältä vuodelta – ”Vieraiden, artistien, henkilökunnan ja työntekijöiden turvallisuus on etusijalla”

"Olemme joutuneet toteamaan, ettei ole turvallista tuottaa Flow Festivalin kokoista tapahtumaa vain muutaman kuukauden kuluttua", järjestäjät tiedottavat.
14.5.2020 12:19

Flow-festivaalia ei järjestetä tänä kesänä, tiedottavat tapahtuman järjestäjät sosiaalisen median kanavissaan. Festivaali oli alkujaan tarkoitus pitää Helsingin Suvilahdessa elokuussa, mutta järjestäjät päättivät Helsingin Juhlaviikkojen tapaan siirtää tapahtuman ensi vuoteen, vaikka hallituksen linjaus yleisötapahtumien kieltämisestä päättyykin näillä näkymin heinäkuun lopussa.

”Festivaalivieraiden, artistien, henkilökunnan ja tapahtumatyöntekijöiden turvallisuus on etusijalla – ja pystyttävä takaamaan kaikissa olosuhteissa. Olemme seuranneet tarkasti koronavirustilannetta ja asiantuntijoiden ennusteita toivoen tilanteen parantuvan. Valitettavasti olemme joutuneet toteamaan, ettei ole turvallista tuottaa Flow Festivalin kokoista tapahtumaa vain muutaman kuukauden kuluttua”, järjestäjät toteavat tiedotteessaan.

Ensi vuoden tapahtuman suunnittelu on jo käynnissä ja Flow järjestetään seuraavan kerran Helsingin Suvilahdessa 13.-15. elokuuta 2021. Tälle kesälle ostetut liput käyvät ensi vuonna sellaisenaan ja lippuja on myös mahdollisuus päivittää joko toiselle päivälle tai toiseen lipputyyppiin myöhemmin, kun kaikki lipputyypit ovat myynnissä. Lipun voi halutessaan myös palauttaa. Ohjeet päivitetään Flow Festivalin verkkosivuille lähipäivinä.

”Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikille ystävillemme vuosien varrelta. Tapahtuman peruminen koskettaa festivaaliorganisaation ja yleisön lisäksi useita alihankkijoita, kumppaneita, yhteisöjä sekä artisteja ja taiteilijoita, jotka kaikki ovat sitoutuneet festivaaliin. Tilanne luo huolta kaikille, mutta katsomme tulevaisuuteen toiveikkaana. Voikaa hyvin ja pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!”

Lisää luettavaa