Foo Fighters -muusikkoa hiertää EDM:n ja nykypopin sieluttomuus – ”Minusta se on masentavaa”

Taylor Hawkins kuitenkin uskoo perinteisten bändisoittimien tekevän vielä paluun.

Star 2:n haastattelema Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkins sanoo, ettei pidä myynti- ja soittolistoja dominoivasta pop-musiikista tai EDM:stä, koska niissä ei ole sielua. Hawkins on kuitenkin optimistinen sen suhteen, millainen musiikki valtavirrassa liikuttaa isoja massoja tulevaisuudessa.

”En pidä EDM:stä ja pop-musiikista, koska niistä puuttuu inhimillisyys. Tulen surulliseksi, kun ajattelen, miten musiikista tulee pelkkää tietokoneiden klikkailua ja paukahtelua sekä autotunetettua laulua. Minusta se on masentavaa”, Hawkins toteaa.

”Mutta nämä asiat kulkevat aina sykleissä. Elättelen toiveita, että tuolla jossain, jonkun vanhempien kellarissa on uusi Kurt Cobain tai Jimi Hendrix, valmiina räjäyttämään kaiken. Ja uskon ja toivon, että se joku tekee niin kitaran, basson ja rumpujen kanssa.”

Foo Fighters julkaisee yhdeksännen studioalbuminsa Concrete And Gold 15. syyskuuta. Levyltä julkaistiin hiljattain toinen single The Sky Is A Neighborhood sekä itsensä Dave Grohlin ohjaama musiikkivideo kyseiseen kappaleeseen. Katso video täältä.