Gary Holt ei usko Slayerin tekevän comebackiä – ”Jos minua pyydettäisiin mukaan, lähtisin tietysti”

Kitaristi pui jälleen ikuisuuskysymystä: tuleeko Slayer takaisin?
20.7.2023 21:17

Vuonna 2019 pillit pussiin laittaneen Slayerin paluuta ei kannata odotella hengitystä pidätellen – ainakin, jos Gary Holtilta kysytään. Jeff Hannemanin tilalle yhtyeeseen liittynyt Exodus-kitaristi kommentoi asiaa hiljattain pitämänsä soittoklinikan yhteydessä.

”Siitä pitäisi keskustella muiden tyyppien kanssa, minulla ei ole siihen sananvaltaa. Jos minua pyydettäisiin mukaan, lähtisin tietysti. Mutta en usko, että se tulee ikinä tapahtumaan. Minusta bändin taival on ohi. Toisin kuin kaikki muut viisi vuotta sitten alkaneet ja yhä jatkuvat jäähyväiskiertueet, tämä juttu on oikeasti ohi”, Holt sanoo.

”Se oli todella hauskaa. Viimeinen, lopullinen kiertue oli mahtavaa aikaa. En edes ajatellut koko homman päättymistä ennen kahta viimeistä keikkaa. Asia valkeni minulle vasta silloin. Mutta se oli hienoa, ja tulen muistamaan sen kiertueen ikuisesti. Se oli aivan vitun mahtavaa.”

Sekä Holt että kitaristi Kerry King ovat todenneet, että heidän mielestään Slayer laskettiin hautaan liian aikaisin.

”Kuulin, että onnittelut ystävilleni Machine Headissä lienevät paikallaan. Ilmeisesti täyteen tuli 30 vuotta, joka on melkoinen saavutus. Kovin moni bändi ei siihen yllä. Me ylsimme, mutta sitten lopetimme liian aikaisin. Voi vittu meidän ja minun kanssani. Vittu kun vihaan sitä, että en soita”, King veisteli Machine Headille osoitetussa videotervehdyksessä vuonna 2021.

Lisää luettavaa