Gene Simmons kauppaa äärimmäisen hulppeaa Los Angelesin kartanoaan – verot saivat muuttamaan pois Kalifornian auringon alta

Kiss-basisti Gene Simmons kauppaa Beverly Hillsissä sijaitsevaa kartanoaan. Hintaa pytingillä on hulppeat 22 miljoonaa dollaria, eli noin 18 545 837 euroa. Syy asunnon myyntiin löytyy veroista.

”Kalifornia ja Beverly Hills ovat kohdelleet työpaikkoja luovia ihmisiä huonosti ja veroprosentit eivät ole hyväksyttävissä”, Simmons toteaa Wall Street Journalille. ”Paiskin kovasti hommia ja maksan veroni, enkä halua voivotella, mutta nyt alkaa riittää.”

Myytävästä asunnosta löytyy luonnollisesti koko joukko mukavuuksia, kuten tenniskenttä, suurikokoisella vesiliukumäellä varustettu uima-allas sekä parkkitilaa 35 autolle. Yksi huoneista on jotakuinkin kattoaan myöten täynnä Kiss-muistoesineitä.

Simmons on omistanut asunnon jo 34 vuotta. Nyt muusikko aikoo suunnata vaimoineen Washingtonin osavaltioon. Simmons laittoi aiemmin tänä vuonna myyntiin myös Los Angelesin Laurel Canyonissa sijaitsevan asuntonsa 2,2 miljoonalla dollarilla.

Alla kuvia kartanosta. Lisää löydät Los Angeles Timesin verkkosivuilta.