Gene Simmons saa jälleen kritiikkiä kollegoiltaan: ”Hän on pelkkä idiootti, joka patentoisi ilmankin, jos voisi”

Cradle of Filthin laulaja Dani FIlth laukoi suoria sanoja ranskalaismedia Duke TV:n haastattelussa.
8.9.2017 07:09

Gene Simmons pöyristytti kesäkuussa rockmaailmaa, kun kävi ilmi, että Kiss-basisti oli halusi rekisteröidä metallimusiikissa laajasti käytetyn pirunsarvimerkin (jossa tosin oli peukalo mukana) omaksi tavaramerkikseen. Kun asiasta nousi kohu, Simmons veti hakemuksensa pois, mutta vakuutti kyllä myöhemmin ettei kadu mitään.

”Ihmiset sanovat, ettei noin voi tehdä. Kuules ämmä, minä teen ihan mitä haluan”, Simmons tokaisi Windor Star -lehdelle myöhemmin.

Nyt Cradle of Filthin laulaja Dani Filth työnsi lusikkansa soppaan ranskalaisen Duke TV:n videohaastattelussa.

”Wendy Dio taisi sanoa, että Ronnie James Dio käytti merkkiä ensin, mutta ei se Ronniellekaan kuulunut. Sehän on ikivanha symboli”, Mr. Filth sanoi.

”Gene Simmons on pelkkä idiootti. Hän patentoisi ilmankin, jos voisi. Tiedäthän, mitä tarkoitan? Hän on varmasti keksinyt ihan kaiken. Sähkölamppu – ei se ollutkaan Edison, vaan Gene. Puut, hän keksi nekin. Kengät, kävelemisen… Kaikki voidaan lukea suuren Gene Simmonsin ansioiksi.”

Mitä tästä kohusta opimme? Varma tapa saada heavy-yleisö hermostumaan on yrittää omia jotain, joka kuuluu kaikille. Kukahan voisi trademarkata vaikkapa tukan heiluttamisen musiikin tahtiin?

Lisää luettavaa