Gene Simmonsin suunnitelma: jäähyväiskiertue on Kiss-bändin mutta ei Kiss-brändin loppu

15.11.2023 06:54

Kiss rundaa paraikaa jäähyväiskiertueellaan, ja lopun pitäisi koittaa 1.–2.12. suurilla keikoilla New Yorkin Madison Square Gardenissa. Vaan mitäs sen jälkeen? Gene Simmons puhui asiasta 519-lehden haastattelussa.

”Tämä kiertue on bändin loppu, ei brändin. Kiss on oma universuminsa – elokuvia, oheistuotteita, ehkä jopa Broadway-musikaali. Bändi loppuu, mutta Kiss-kokemus on kuolematon”, Simmons sanoi.

Entä onko tämä jäähyväiskiertue sitten oikeasti jäähyväiskiertue? Kiss kun on tehnyt niitä pari kertaa aiemminkin. Kyllä se ilmeisesti on.

”Tämä merkitsee kiertämisen loppua”, Simmons sanoo. ”Kiss kuitenkin jatkaa. On Kiss-museo Las Vegasissa, ja hyvänen aika, meillähän on Kiss-risteilyjä, on elokuva tuloillaan, työstämme piirrossarjaa, on kaikenlaista.”

Ja kyllä Kissin musiikkia pääsee kuulemaan vastaisuudessa myös keikoilla – tosin ei Simmonsin ja Paul Stanleyn esittämänä. ”Kiss-show jatkuu eri tavoilla. Kyllä, sellaista suunnitellaan. Siinä on mukana neljästä kymmeneen eri kiertävää show’ta. Jos olet vaikka Japanissa, siellä voisi olla japanilaisia näyttelijöitä meidän rooleissamme, ja samaan aikaan sama pyörii Vegasissa tai New Yorkissa tai Lontoossa.”

Lisää luettavaa