Ghost julkaisi uuden, juuri päättyneen kiertueen tunnelmia fiilistelevän musiikkivideon – katso

Näissä merkeissä päästään Suomessakin tunnelmoimaan jälleen ensi kesänä.
20.12.2018 19:27

Ruotsalainen okkulttirokkiryhmä Ghost on juuri saanut pakettiin menestyksekkään kiertueen Pohjois-Amerikassa. Fanien ja bändin tunnelmia fiilistellään tuoreella, vanhan liiton keikkapätkistä ja muusta matkan varrella kertyneestä videomateriaalista kootun musiikkivideon merkeissä. Videota ryydittäväksi biisiksi on valikoitunut Prequelle-albumin kappale Faith.

Tällaista meininkiä on siis mahdollisuus päästä omin silmin todistamaan (näillä näkymin) Suomessa seuraavan kerran ensi kesänä, kun yhtye lämmittelee Metallicaa Hämeenlinnan-keikalla. Eikä kyseessä olekaan mikään ihan pikkujuttu, sillä keikalle on myyty lippuja yli 50 000 kappaletta.

Lisäksi Ghost on toistamiseen ehdolla Grammy-gaalassa parhaan rockalbumin sekä rockesityksen (Rats-kappaleella) kategorioissa. Ghost on napannut parhaan rockbiisin Grammyn kertaalleen muutama vuosi takaperin Meliora-levyn Cirice-kappaleellaan. Että ihan hyvin tuntuu nyt ruotsalaisbändillä pyyhkivän – mitä nyt entisten jäsenten oikeusjuttu hieman varjostaa menestystä.

Lisää luettavaa