Ghostin ja black metal -yhtye Behemothin liiderit paiskaavat kättä juurimusiikin parissa – Uusi Me And That Man -single videoineen julki

Kappale löytyy Nergalin sivuprojektin tulevalta levyltä.
17.11.2021 19:15

Me And That Man -yhtye, joka on siis puolalaisen black metal -suuruus Behemothin nokkamies Adam ”Nergal” Darskin synkkää folk/blues/Americana-musiikkia soittava sivuprojekti, julkaisee uuden New Man, New Songs, Same Shit, Vol.2 -albumin tulevana perjantaina eli 19. marraskuuta. Kuten viime vuonna ilmestyneellä Vol. 1 -levyllä, tälläkin albumilla on mukana pitkä liuta nimekkäitä vierailijoita kuten Blaze Bayley (ex-Iron Maiden, ex-Wolfsbane), Abbath, David Vincent (Vltimas, ex-Morbid Angel), Randy Blythe (Lamb of God) ja Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

Viime hetken singlelohkaisuna levyltä on nyt irrotettu kappale Under The Spell, jonka kylkeen on tehty myös tarinallinen ja synkkä video. Tällä kappaleella vierailevaksi laulajaksi on merkitty Mary Goore, joka on todellisuudessa Ghost-yhtyeen nokkamies Tobias Forge – Forge käytti Mary Goore -taiteilijanimeä aikoinaan Repugnant- sekä Crashdïet-yhtyeissä soittaessaan. Alapuolelta pääset siis tutustumaan, miltä kuulostaa, kun Behemothin ja Ghostin johtajat tekevät yhdessä juurimusiikkia.

 

Lisää luettavaa