Guns N’ Roses ja Arnold Schwarzenegger jälleen yhdessä? – Yhtyeen huhutaan tekevän musiikkia tuttuun elokuvasarjaan

https://www.youtube.com/watch?v=oxy8udgWRmo

Fanit ovat haikailleet uuden Guns N’ Roses -musiikin perään siitä lähtien, kun kitaristi Slash ja basisti Duff McKagan tekivät paluun bändin riveihin. Muusikot ovatkin todenneet, että uutta materiaalia on kuin onkin työn alla, mutta muuten GN’R-leirissä ollaan pysytty aiheesta hyvin, hyvin hiljaa ja salaperäisinä.

Australialaisella fanisivustolla on nyt kerrottu varsin mehevästä ja mielenkiintoisesta huhusta, jonka mukaan yhtye saattaa olla osallisena tuottaja James Cameronin ja toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin uudessa Terminator: Dark Fate -elokuvassa. Leffan parissa työskentelevä lähde sanoo bändin jäsenten käyneen elokuvan raakaversion privaattinäytöksessä ja palanneen sen jälkeen laulaja Axl Rosen kotistudiolle työstämään kiireesti uutta biisiä valmiiksi leffaa varten.

Guns N’ Rosesin musiikkiahan on tunnetusti kuultu jo aiemminkin kyseisessä leffasarjassa You Could Be Minen oltua mukana Terminator 2: Judgment Day -elokuvan (1991) soundtrackilla. Bändin faniksi tunnustautuva Schwarzenegger myös esiintyi biisin musiikkivideolla ja onpahan Guns N’ Rosesin musiikkia kuultu myös miehen End Of Days -elokuvassa (1999), että siinä mielessä yhteistyö käy järkeen. Dark Fate tuntuu muutenkin kädenojennukselta franchisen faneille ja jatkavan siitä, mihin Judgment Day päättyi, joten miksipä ei soundtrackillekin otettaisi mukaan vanhoja tuttuja.

Tim Millerin (Deadpool) ohjaama Terminator: Dark Fate saa maailmanensi-iltansa 23. lokakuuta (Suomessa 1. marraskuuta), eli silloin viimeistään nähdään ja kuullaan, pitivätkö huhut paikkansa. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla! Elokuvan trailerin voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Aiheesta ovat uutisoineet muun muassa Classic Rock ja Movieweb.