Guns N’ Roses ja The Who yhdistävät voimansa – luvassa ainakin yhteiskeikka, mutta kiertueen mahdollisuudellakin spekuloidaan

Lähemmäs neljännes miljardia dollaria paluullaan tähän saakka tahkonnut Guns N’ Roses ja rockin kautta aikain legendaarisimpiin akteihin lukeutuva The Who aikovat heittää yhteiskeikan lokakuun 1. päivä Buenos Airesin Estadio La Plata -stadionilla Argentiinassa. Asiasta raportoinut Blabbermouth kertoo suunnitelmien ympärillä liikkuvan myös runsaasti huhuja useammankin keikan käsittävästä kiertueesta eri puolilla Brasiliaa, Perua ja Chileä. Moisten aikomusten toteutumismahdollisuudesta ei kuitenkaan tällä haavaa ole sen suurempaa varmuutta.

Gunnarit ovat joka tapauksessa esittäneet Not in This Lifetime… -kiertueensa tiimellyksessä useampaankin otteeseen The Whon The Seeker -kappaletta, joten näinköhän luvassa saattaisi olla keikan ohessa vierailuja suuntaan taikka toiseen, kuten kävi esimerkiksi AC/DC:n tapauksessa? Ilmeisesti tästä kaikesta voidaan myös päätellä Roger Daltreyn suorien sanojen Axl Rosen soveltuvuudesta Australian rock-instituution keulille tulleen jo unohdetuiksi/anteeksi annetuiksi. Hyvä niin.