Guns N’ Roses uhmakkaana pandemian edessä – ”stadionrock on palannut”, bändi ilmoittaa julkistaen uusia keikkoja

Amy Harris / Shutterstock / AOP

Niinhän sieltä tuli sitten kylmää vettä niskaan kaikille helsinkiläisille, jotka aikoivat mennä esimerkiksi katsomaan keikkoja lähiviikkoina. Tiedotustilaisuudessa ilmoitettiin, että koronapandemiaan liittyviä rajoituksia tiukennetaan pääkaupunkiseudulla 23. marraskuuta alkaen, ja kaikki yhtään suuremmat yleisötapahtumat on kielletty. Aiheesta voi lukea lisää täältä.

Muualla maailmassa ei mene yhtään sen paremmin, kun Euroopassa ja Yhdysvalloissa rikotaan ennätyksiä todettujen covid-tapausten määrässä. Vaikka rokotepuolelta kuuluu lupaavia uutisia, näyttää silti siltä, ettei tilanne ole palaamassa normaaliksi vielä pitkään aikaan. Tai palanneeko milloinkaan, tiedä häntä.

Guns N’ Roses valaa uskoa siihen, että yön jälkeen paistaa vielä aurinko. Yhtye julkaisi Instagramissa uhmakkaan päivityksen, jossa ilmoitetaan rohkeasti, että ”Stadium rock is back”. Heti perään julkistettiin ensi vuodelle uusia, kookkaita keikkoja Australiaan. Yhtye aikoo suunnata Ausseihin marraskuussa 2021.

Mitäpä tässä muuta voi sanoa kuin että toivottavasti tällainen positiivinen ajattelu kantaa hedelmää. Esimerkiksi Lars Ulrich tuumasi hiljattain, että stadionkeikkojen kaltaiset tapahtumat ovat viimeisiä asioita, jotka palaavat päiväjärjestykseen kunhan koronasta aletaan selvitä. Eli tiukille menee, jotta Gunnareiden suunnitelmat voivat pitää kutinsa.