Haluan elää kuin Axl Rose, haaveilee näyttelijä Nicholas Cage – ja kertoo Rob Zombielta saamastaan neuvosta

AOP

Merkillinen Hollywood-tähti Nicholas Cage on tunnetusti lukemattomien meemien ja vitsien lähde. Tuoreessa New York Timesin haastattelussa näyttelijä kuitenkin kertoo, että hän haluaisi oikeastaan elää kuten rocktähti – siis syrjäänvetäytyvä, erakoitunut rocktähti. Lue alkuperäinen haastattelu täältä.

”En halua lähteä ulos. Pysyn mieluummin vain kotona. En voi rentoutua enää missään, en edes karaokebaarissa”, Cage sanoo.

Muutama kuukausi sitten Cagesta väännettiin ahkerasti vitsiä, kun julkisuuteen tuli videoita, joissa hän tulkitsi erittäin nicholascagemaiseen tyyliin Princen tuotantoa karaokessa. Julkimoiden vapaa-ajan hauskanpito pysyy enää harvoin yksityisenä.

”En halua kuitenkaan valittaa. Se on vain fakta, joka täytyy hyväksyä. Haluan tulla tunnetuksi töitteni enkä yksityiselämäni mukaan. Rob Zombie neuvoi minua kerran näin: ’Ole normaalielämässäsi niin normaali kuin voit olla, jotta voit olla taiteessasi niin sekaisin kuin tahdot.'”

”Juuri sitä minä haluan. Haluan olla kuin Axl Rose. En halua mennä mihinkään. Haluan vain katsella akvaariotani ja siellä olevaa merihevosta, lukea Murakamia, katsoa Bergmanin elokuvia. Olen suuri Bergmanin ystävä. Katsoin juuti Neidonlähteen ja Suden hetken. Rakastan myös Tartovskia. Rakastan Uhria. Katsoin hiljattain uudelleen Stalkerin. Omien filmausteni välissä minulla on paljon aikaa heittäytyä näiden mestarien töihin.”