”Hän on ääliö. Ja kaikki häntä äänestäneet? Myös vitun ääliöitä” – Slipknot-nokkamies antaa Donald Trumpin ja tämän tukijoiden kuulla kunniansa

Corey Taylor tekee mielipiteensä istuvasta presidentistä harvinaisen selväksi.
30.8.2019 19:20

Slipknot- ja Stone Sour -nokkamies Corey Taylor tunnetaan miehenä, joka sanoo mitä ajattelee ja hän on myös tehnyt aiemminkin hyvin selväksi, ettei lukeudu Yhdysvaltain istuvan presidentin Donald Trumpin faneihin. Mutta tuoreessa The Faderin haastattelussa hän hyökkää harvinaisen äkäisesti Trumpin ja tämän kannattajien kimppuun, pääasiassa näiden rasististen taipumusten vuoksi.

”En koskaan ajatellut eläväni tällaista aikaa, jolloin asiat ovat näin huonosti – kunnes heräsin ja tajusin, että presidenttimme uudelleentwiittaa valkoisen vallan edustajia”, Taylor toteaa.

”En voi uskoa, että ihmiset äänesivät hänenlaistaan ääliötä. Se loukkaa minua tässä kaikkein eniten. Voit maalata hänestä rasistia, egoistia tai tyrannia tai kaikkia näitä, mutta hän on ääliö. Ja kaikki häntä äänestäneet? Myös vitun ääliöitä. Sillä ei ole väliä, miksi he äänestivät häntä, olivat he sitten rasisteja tai rahanhimoisia. He ovat lykänneet koko maata taaksepäin enemmän kuin mikään, mitä olen elämässäni nähnyt. Ja tämä tulee nyt kaverin suusta, joka kirjoitti kokonaisen biisin vitun George W. Bushista. Meiltä vie vittu 20 vuotta korjata puoliakaan niistä asioista, mitä [Trump] on tehnyt.”

Taylor sanoo puhuvansa paitsi omasta puolestaan, myös faniensa suulla.

”Suurin osa faneistamme ovat värillisiä, tulevat toisesta maasta, puhuvat eri kieltä, rakastavat eri ihmisiä. En halua fanieni tulevan tapetuksi. En halua lasteni tulevan tapetuksi”, Taylor jyrähtää.

”Pahinta on se, että hän on rohkaissut rasisteja. Ihmiset saavat vapaasti puhua ja tapella kanssani tästä asiasta. Puhun tästä kirjassani (America 51) ja näen sitä jatkuvasti. Miksi luulette, että All Out Life -kappaleessa laulan, että ’Olen kyllästynyt olemaan oikeassa kaikesta mitä sanon’? Koska olen oikeassa. Ja se vituttaa.”

Lisää luettavaa