Hienoja uutisia metallikentältä: Testamentin uusi rumpali on itse Dave Lombardo – ”Pure brutality awaits!”

2.3.2022 08:02

Jos satuit huolehtimaan siitä, miten Testamentille käy sen jälkeen kun rumpali Gene Hoglan ilmoitti poistuvansa yhtyeen jäsenistöstä, niin huoli on turha. Thrash-veteraani nimittäin tiedottaa sosiaalisessa mediassa pestanneensa Hoglanin tilalle todella kovan kaverin: Dave Lombardon. Erittäin hyvä!

Slayerin kulta-aikojen levyillä kannuksensa ansainnut Lombardo ei vaikuta ensi kertaa Testamentin riveissä. Hän soitti bändissä vuosina 1998–99, kun Testament julkaisi The Gathering -albumin. Toivoa sopii, että tällä kertaa pestistä tulee pysyväisempi.

”Olemme riemuissamme, kun voimme toivottaa Dave Lombardon tervetulleeksi takaisin Testamentin rumpaliksi. On upeaa päästä jälleen jakamaan lava Lombardon kanssa. Dave toi yhtyeeseen suurta voimaa, kun hän liittyi meihin Gatheringin aikaan, ja on mahtavaa nähdä, mitä uusia sävyjä hän tuo nyt Testamentiin”, sanoo Chuck Billy tiedotteessa.

”Tämä on kauan odotettu reunion, jonka oli pakko tapahtua. Kauan sitten teimme yhdessä thrash-mestariteoksen. En epäile hetkeäkään, etteikö homma jatkuisi siitä mihin se aikanaan jäi. Rakastan Testament-perhettä ja on upeaa liittyä heihin jälleen. Pure brutality awaits!” Lobardo puolestaan ilmoittaa.

Lue alkuperäinen tiedoksianto alta:

Lisää luettavaa