Hologrammifirma ei lannistu – sekä Dion että Zappan hologrammiversioille on laadittu suuria suunnitelmia

Yrittänyttä ei laiteta, tuumaa Eyellusion-yhtiö. Muun muassa Ronnie James Dion lesken Wendyn sekä Frank Zappan pojan Ahmetin keulakuvittaman erikoistehostefirman johtohahmot kertoivat Billboardin haastattelussa, että firmalla on ensi vuoden varalle suuria suunnitelmia. Monenlaista kiertuetta pukkaa.

Yhtiö on solminut yhteistyösopimuksen Agency for the Performing Arts -manageritoimiston kanssa ja aikoo lähettää Dio-hologrammin jopa 100 keikkaa käsittävälle kiertueelle. Myös Zappan erikoistehosteversio lähtee tien päälle, mutta tämä rundi on ilmeisesti vielä niin vahvasti suunnitteluvaiheessa, ettei sen tarkempia tietoja ole tarjolla.

Kun Dio-hologrammi kiersi livebändin kera viime vuonna Eurooppaa, vaikutti yleisön kiinnostut melko laimealta. Esimerkiksi Suomen-keikka peruttiin, ja Youtubeen ladattujen videopätkien perusteella muuallakin oli katsomossa väljää. Eyellusion-väki kuitenkin vakuuttaa kiertueen sujuneen hyvissä merkeissä.

”Kun kiersimme Eurooppaa Dio-hologrammin kera, suuri kysymys oli, tulisiko kukaan katsomaan. Myimme kuitenkin loppuun rundin kolme viimeistä keikkaa ja kaikki meni todella, todella hyvin”, Eyellusionin perustaja Jeff Pezzuti sanoo.

”Uskomme vahvasti siihen, mitä teemme, ja olemme itse suuria faneha. Minulla on kuudennen luokan luokkakuvassani Dio-paita päällä, joten voit kuvitella, miten tämän projektin hoitaminen on ollut unelmien täyttymys.”

Saapa nähdä, kokeileeko Dio-väki uudelleen onneaan Suomen kamaralla. Palaamme asiaan, kun kiertuepäivämääriä aletaan julkistaa.