Huora aloittaa videosarjan, jossa kerrotaan, miten Putin, poliisi ja polkupyöräily löysivät tiensä yhtyeen tulevalle levylle

10.1.2022 14:56

Laulu- ja soitinyhtye Huora julkaisee kolmannen albuminsa 4. helmikuuta. Tuotoksen nimi on Älä luovuta, ja nyt orkesteri käynnistää videosarjan, jossa käydään levyn sisältö läpi kappale kappaleelta. Ensimmäinen osa on jo näkyvillä esimerkiksi tuossa alempana, ja lisää samaa osastoa on tulossa tasaisin väliajoin aina albumin julkaisemiseen asti.

”Vuosi 2022 alkaa uuden levyn julkaisulla, ja sitten painetaankin täyttä höyryä taas kaikilla rintamilla. Päätettiin niputtaa vuodet -20 ja -21 ryyppäämällä ja kertaamalla, mitä kaikkea on tapahtunut ja tullut tehtyä. Kamerat olivat (valitettavasti) paikalla”, bändi kommentoi tiedotteessa.

Huora lupaa selvittää tulevalla levyllä, mitä mieltä yhtye on muun muassa polkupyöräilystä, poliisista, Putinista ja Valko-Venäjän vankiloista. Vakavia aiheita on siis tarjolla, etenkin tuo polkupyöräily. Saattaapa muuten olla, että yhtye on esillä seuraavassa Soundissakin, pitäkää silmät auki!

Lisää luettavaa