Hyvältä kuulostaa: Brian Johnson hehkuttaa korvamonitorien erikoismiehen keksintöä, eikä malta odottaa paluutaan keikkalavoille

3.6.2016 22:36

AC/DC:n keulilta kuulo-ongelmiensa johdosta sivuun jättäytynyt Brian Johnson on tavannut häntä julkisesti lähestyneen korvamonitoreihin ja audiotekniikkaan erikoistuneen Stephen Ambrosen, kertoo Blabbermouth.com. Ambrose ei ole kuka hyvänsä laupias samarialainen, sillä mies on muun muassa vastuussa nykymuusikoidenkin laajalti käyttämien langattomien korvamonitorien kehittämisestä ja uskoo vakaasti viimeisimmän teknologisen edistysaskeleensa ratkaisevan Johnsonin(kin) ongelmat.

Ambrose kertoo ADEL -nimellä kulkevan tekniikan mahdollistavan aiempaa kovaäänisemmän ja paremman äänisignaalin vastaanottamisen, mutta kuulon kannalta turvallisesti, sille aiheutuvat riskit minimoiden. Ilmeisesti myös Johnson on vakuuttunut laitteen toimivuudesta, sillä mies kommentoi tapaamista Ambrosen Facebook-seinällä julkaistussa tiedotteessa seuraavasti:

”Se toimii. Se vain yksinkertaisesti toimii. Olin liikuttunut ja hämmästynyt kuullessani jälleen musiikkia tavalla, jolla en ole kyennyt sitä moneen vuoteen kuulemaan. En malta odottaa laitteen koon minimointia, jotta voin käyttää sitä kaikkialla, jokapäiväisestä kommunikoinnista meluisissa ravintoloissa oleskeluun ja lavalla livemusiikin esittämiseen.”

Jää nähtäväksi, millä aikataululla tekniikka tulee paremmin Brian Johnsonin ja muiden sitä tarvitsevien hyödynnettäväksi, mutta onhan tämä nyt kaikilta osin erittäin positiivista kuultavaa.

Lisää luettavaa