Ilahduttava kuva: Lorna Shoren Tampereen-keikka sai kovan luokan suomalaiskitaristin innostumaan

15.11.2023 09:49

Hiljattain Suomessa vieraillut Lorna Shore alkaa olla kovaa valuuttaa kansainvälisillä metallimarkkinoilla. Laulaja Will Ramosin ja kumppaneiden kokoonpano kerää huomiota ja kiitosta sekä kriitikoilta että yleisöltä: ”Lorna Shoren tuoreimmat albumit ovat täynnä timanttista, uniikkia modernia metallia, kyllä, mutta Will Ramos on se hahmo, joka nostaa bändin energiat vielä potenssiin kaksi. Tällaisia hahmoja ei ilmesty metallimaailmankartalle kuin kourallinen vuosikymmenessä – eikä muuten tätä nykyä edes senkään vertaa”, hehkutti Soundin Aki Nuopponenkin taannoisen Tampereen-keikan jälkimainingeissa. Lue Nuopposen koko reportaasi täältä.

Nuopponen ei ole innotuksessaan yksin, sillä Instagramiin ilmaantui Pakkahuoneen-konsertin jälkeen sydäntä lämmittävä yhteiskuva. Children of Bodomissa vuosina 1995–2003 musisoinut kitaristi Alexander Kuoppala nimittäin kaappasi Will Ramosin kainaloonsa: ”Tapasin nämä mahtavat tyypit eilen Lorna Shoren Tampereen-keikan jälkeen. Upea keikka ja sain tilaisuuden jutella pitkään [rytmikitaristi] Andrew O’Connorin kanssa. Kiitos tästä!” Kuoppala kirjoittaa kuvapäivityksen yhteydessä.

Lorna Shore saattaapi seikkailla pian myös Soundi-lehden sivuilla, joten pitäkää silmällä tulevia numeroita! Alta voi lukea Kuoppalan alkuperäisen päivityksen:

Lisää luettavaa