Ilouutisia The Coffinshakersin ystäville – uusi albumi luvassa syksyllä

Tummasävyinen ruotsalaisyhtye raottaa hautaholvin portteja pitkästä aikaa.
24.5.2023 12:05

Ruotsalaisen ”kauhukantriyhtye” The Coffinshakersin suunnalta on tarjolla hyytävän iloisia uutisia. Keulakuva Rob Coffinshakerin johtama ryhmä nimittäin julkaisee ensimmäisen studioalbuminsa kuuteentoista vuoteen. Graves, Release Your Dead ilmestyy 15. syyskuuta. (Kannattaa toki muistaa myös yhtyeen vanhan tuotannon yksiin kansiin niputtava The Curse Of The Coffinshakers 1996-2016 -boksi. Lisätietoja löytyy täältä.)

Graves, Release Your Deadin julki tuovan Svart Recordsin tiedote kertoo seuraavaa: ”Robin pahaenteiset naurut kaikuvat edelleen kuin kauhujen kellarissa ja laulun matalat taajuudet karkottavat ymmärtämättömät pelkurit takaisin piiloihin… Siinä ajassa, kun useimpien yhtyeiden kipinä sammuu, The Coffinshakers on yhä relevantti, ikuinen kuin elävä kuollut. Vaikka musta huumori ja ronski rock’n’rolliin viittaava sointi ovat yhtyeelle keskeisiä ominaisuuksia, pikanttina lisänä toimivat ihokarvat nostavat melankoliset balladit.”

Tulevan albumin ensimmäinen single Prince Of Darkness on nyt julkaistu. Kappaleesta tehdyn videon pariin pääsee tuossa alapuolella.

Lisää luettavaa