Iron Maiden ojentaa ex-laulajalleen auttavan käden – Maksaa tulevista leikkausoperaatiosta koituvia kuluja

Paul Di'Annolla on edessään kolme leikkausoperaatiota.
20.6.2022 19:56

Hevijätti Iron Maidenin kahdella ensimmäisellä studioalbumilla laulaneen Paul Di’Annon terveydentila on ollut jo pitkään huonossa jamassa ja hän on muun muassa odottanut pääsyä polvileikkauksiin jo useamman vuoden. Di’Anno on parhaillaan Kroatiassa saamassa hoitoa jalkoihinsa ja tätä avustava Stjepan Juras antoi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa tilannepäivityksen, että Di’Annolla on edessään kolme leikkausoperaatiota heinäkuun alussa. Jos leikkaukset sujuvat hyvin, Di’Anno saattaa pystyä kävelemään jo vuoden lopussa. Pahimmassa tapauksessa laulajaa voi odottaa jopa jalan amputaatio.

Hoitokulujen kattamiseksi lontoolaisen Cart & Horses -pubin – jossa Iron Maiden soitti uransa ensimmäisen keikan – toiminnanjohtaja Kastro Pergjoni on organisoinut joukkorahoituskampanjaa. Tänään (20.6.) Pergjoni ilmoitti Cart & Horsesin Facebook-sivujen kautta, että keräykselle ei ole enää tarvetta, sillä Iron Maiden on lupautunut auttamaan entistä laulajaansa.

”Voin ilokseni ilmoittaa, että Iron Maiden on ystävällisesti suostunut kattamaan kaikki loput kulut Paul Di’Annon operaatiosta. Iron Maiden on paitsi maailman paras bändi, myös lämminsydäminen ja heillä on tukenaan uskomaton tiimi”, Pergjoni kertoo.

”Haluan kiittää suuresti kaikkia, jotka ovat lahjoittaneet keräykseen, te olette mahdollistaneet tämän kaiken Paulille.”

Pyörätuolissa istuva Di’Anno tapasi Iron Maidenin basisti Steve Harrisin sekä manageri Rod Smallwoodin toukokuun lopussa yhtyeen aloittaessa Euroopan-kiertueensa Kroatiasta. Kyseessä oli Di’Annon ja Harrisin ensikohtaaminen vuosikymmeniin. Di’Anno kuvaili tapaamista myöhemmin The Metal Voicelle hyvin tunteikkaaksi hetkeksi.

Lisää luettavaa