”Ja sinä vielä kutsuit minua osaksi perhettä… haista p*ska” – ex-Slipknot -rumpalin uuden bändin kitaristi otti raivoisan lopputilin

12.11.2016 20:42

Joey Jordisonin tuoreeseen Vimic-orkesteriin puolisen vuotta sitten liittynyt, aiemmin Darkest Hourin riveissä vaikuttanut kitaristi Kris Norris on lähtenyt yhtyeestä kaikkea muuta kuin hyvässä hengessä. Mies julkaisi Facebook-sivuillaan perjantaina Jordisonille osoitetun, ei niin ystävällismielisen viestin, jossa sanan säilää ei juuri säästellä.

”Kun päätin lähteä Vimicistä, tein sen omilla ehdoillani ja useista eri syistä, joita en ryhdy tässä erittelemään”, Norris aloittaa. ”Jätin taakseni kaiken: kitarani, vaatteeni, elämäni. Syynä lailliset velvoitteet, koska eräs tietty henkilö ei katso minun olevan oikeutettu osuuteeni kirjoitettuani ja äänitettyäni hänen cd:nsä ja sen päälle vielä yli 31 biisiä. Arvaappa mitä? Sain juuri tänään yhden kitaroistani takaisin.”

”Olen mukana vain poikani vuoksi. Menetit minut, kun lähetit minulle viestin, jossa haistatit paskat pojalleni. Aion etsiä uuden bändin ja jatkaa elämääni. Olen yli sinusta, enkä malta odottaa, että muukin maailma saa tietää ssen. Sanoin sinulle, etten ujostele kertoa minun puoltani asiassa. Et voi piileksiä rahan takana. Raha ei ole kaikki kaikessa. Totuus ja perhe – ne ovat ja sinä vielä kutsuit minua osaksi perhettä… haista paska.”

Lisää luettavaa