Jos haluat Nick Caven keikalle jo ennen Pori Jazzia, meillä on hyviä uutisia: Bad Seeds esiintyy pian myös elokuvateattereissa

Tämähän voi olla kiva kokemus. Nick Cave and the Bad Seeds esiintyi Kööpenhaminan Royal Arenalla viime vuoden lokakuussa, ja keikka taltioitiin myös konserttielokuvaksi. Nyt teos tuodaan näytille Suomenkin elokuvateattereihin, mutta esityksen pääsee näkemään vain yhtenä iltana. Nyt siis tarkkana.

Distant Sky – Nick Cave & The Bad Seeds Live In Copenhagen esitetään Suomessa 12. huhtikuuta. Esityspaikkakunnat ovat Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku ja Vantaa. Tiedote ei kerro sen tarkempia esityspaikkoja kuin että Helsingissä konsertin voi nähdä Korjaamo Kinossa, Rivierassa ja Tennispalatsissa. Lipunmyynnin pitäisi alkaa tänään, mutta ainakaan Finnkinon sivuilta ei löydy toistaiseksi mitään.

Konserttielokuvan on ohjannut David Barnard, joka on aiemmin työskennellyt myös Radioheadin ja Gorillazin kanssa. Elävänä Mr. Cavea voi seurata 19. heinäkuuta Pori Jazzissa, jonne varmistui hiljattain myös Alanis Morisetten keikka. Näillä mennään!