”Jotain hirvittävää tapahtui” – Entinen Ghost-kitaristi kommentoi dramaattiselta kuulostavaa eroaan bändistä

1.10.2018 21:51

Ruotsalaisessa Ghostissa yhtenä riviaaveena kitaraa soittanut Martin Persner harmittelee tuoreessa espanjalaishaastattelussa tapahtumia, jotka ajoivat miehen ulos yhtyeestä.

Vuoden 2017 maaliskuussa Persner julkaisi videon, jolla väitti soittaneensa Ghostissa Omega-taitelijanimellä kokonaiset seitsemän vuotta, kunnes hänen ja yhtyeen tiet erosivat vuoden 2016 heinäkuussa. Mies ei pätkällä sen kummemmin lähtenyt perkaamaan syitä tapahtumien taustalla, mutta asia on yhtyeeseen liittyvien oikeudenkäyntien ja muiden sotkujen johdosta luonnollisesti jäänyt vaivaamaan yleisöä. Nyt reilua vuotta myöhemmin GoetiaMedia yritti saada selkoa tilanteeseen miestä hiljattain jututtaessaan, mutta tulokset jäivät edelleen suhteellisen laihoiksi.

”En halua puhua siitä”, Persner kommentoi, kun häneltä kyseltiin hänen ja entisten bänditovereidensa nykyisistä väleistä. ”Olen pahoillani. Ymmärrän tietenkin että se kiinnostaa — kaikki kummastelevat sitä — mutta minulle kyse oli viiden tai kuuden erittäin hyvän ystävän joukosta, ja sitten tapahtui jotakin hirvittävää. Minulle se tuntuu samalta, kuin täytyisi puhua eroon päättyneestä avioliitosta — se on niin kauheaa — joten en mielelläni puhuisi siitä, mitä tunnemme toisiamme kohtaan tai muuta, sillä se on liian henkilökohtaista.”

Voit kuunnella Persnerin haastattelun kokonaisuudessaan yltä.

Nykyisin mies soittaa Magna Carta Cartelissa, jonka tuore The Sun & The Rain -single on kuunneltavissa alta.

Lisää luettavaa