Jotkut riidat eivät koskaan lopu: Cavaleran veljesten ja Sepulturan välinen vääntö sai jälleen uusia, ikäviä kierroksia

Taas saa metallimaailma vääntelehtiä tuoleissaan kiusaantuneena. Kun koko muu maailma haluaisi vain nähdä Sepulturan kulta-aikojen miehistön viimein paiskaavan kättä ja siirtyvän elämässä eteenpäin, aina tulee tietoja uusista käänteistä tässä Cavaleran veljesten ja vanhan yhtyeen välisessä turhauttavassa saagassa.

Nyt The PRP ja useat muut musiikkimediat raportoivat, että Max ja Igor Cavalera ovat – ilmeisesti ihan vain piruuttaan – kieltäneet vanhojen aikojen Sepultura-materiaalin käyttämisen tuoreessa bändidokumentissa. Asian nosti esille dokumentin ohjaaja Otávio Juliano haastattelussa. Ja menivätpä veljekset niinkin pitkälle, ettei mukaan saatu laittaa edes yhtyeen nykyisen miehistön esittämiä Roots– tai Attitude -vetoja – vaikka bändin vanhoilla jäsenillä Andreas Kisserillä ja Paulo Jr:llä on yhtä lailla oikeudet biiseihin kuin omille teilleen jo ajat sitten lähteneillä Cavaleroillakin.

Aika paksulta kuulostaa, kun Max ja Igor itse tekevät rahaa nimenomaan Roots-juhlakeikoilla pitkin maailmaa. Kaksikko pistäytyi viime vuonna Suomessakin vanhoja muistelemassa, lue reportaasi Hämeenlinnasta täältä. Uuden dokumentin trailerin voit puolestaan katsoa alapuolelta: