Judas Priestin Rob Halford valitsi lempikappaleensa Ghostin tuotannosta – hehkuttaa yhtyettä estoitta: Rock & roll tarvitsee tuollaista bändiä

18.12.2022 23:01

Ruotsalainen Ghost on ollut viime vuodet kovassa nosteessa ja tehnyt samalla näyttävän loikan areenaluokan yhtyeeksi. Tänä vuonna ilmestynyt Impera-albumi on otettu kriitikkojen keskuudessa suopeasti vastaan, ja levy nousi ilmestyessään listaykköseksi Suomen lisäksi muun muassa Saksassa ja Ruotsissa.

Yhtyeellä on myös runsaasti fanikuntaa pitkän linjan metallimuusikoiden joukossa. Yksi bändin kannattajista on Judas Priest -solisti Rob Halford.

Halford nostaa Revolverin tuoreessa haastattelussa Elizabethin lempikappaleekseen Ghostin tuotannosta.

”Ghost on tärkeä bändi monella eri tasolla”, Halford sanoo. ”Rock & roll — ja käytän termiä tässä yhteydessä löyhästi — tarvitsee Ghostin kaltaista bändiä saadakseen meidät jälleen keskittymään ja piristymään. Tobias [Forge] ensinnäkin loi säntillisesti Ghostin musiikillisen perustan ja toiseksi sen elintärkeät visuaaliset elementit, jotka molemmat vievät meidät hänen emerituksensa mysteeriseen ja juonittelun täyteiseen maailmaan.”

”Fanina valitsen Elizabeth-kappaleen, koska se tarjoaa arvokkaan silmäyksen Tobiaksen ainutlaatuisten sävellysten, sovitusten ja tekstuurien alkulähteille. Siellä saattaa aistia valtavan potentiaalin.”

Lisää luettavaa