Juice-elokuvasta julkaistiin uusi, Jenkeissä tehty traileri – Leffan soundtrack julkaistaan vinyylinä

Elokuva saa ensi-iltansa jouluna.
30.11.2018 12:43

Tulevaan Riku Niemisen tähdittämään ja Teppo Airaksisen ohjaamaan Juice-elokuvaan on julkaistu uusi, pitkä traileri, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta. Traileri on leikattu Los Angelesissa, jossa tuotantoyhtiö työstää Airaksisen kanssa seuraavaa elokuvaa.

”Näytimme Juice-elokuvaa amerikkalaiselle kumppanillemme ja he innostuivat niin paljon, että halusivat tehdä trailerin. Päädyin sitten tekemään tiivistä yhteistyötä Los Angelesilaisen eikkaajan kanssa ja oli hienoa huomata, että hyvät tarinat kiinnostavat kulttuurieroista ja kielestä huolimatta”, tuottaja Marko Talli valottaa.

Uuden trailerin julkistuksen yhteydessä tiedotetaan myös tulevasta soundtrack-vinyylistä, jolla Juice Leskisen roolissa nähtävä Nieminen esittää maestron rakastetuimpia hittejä kuten Heinolassa jyrää, Marilyn, Viidestoista yö ja Musta aurinko nousee. Niemistä säestää Anssi Tikanmäen johtama Juice Originals -orkesteri, jossa on mukana Juice eri yhtyeissä vaikuttaneita muusikoita.

Kuuden biisin soundtrack-ep:n rajoitettua painosta myydään Juice-elokuvan ensi-iltajuhlissa Kuopion Musiikkikeskuksessa 11. joulukuuta ja Tampereen Pakkahuoneella 12. joulukuuta. Levykaupoista se löytyy 14. joulukuuta.

Lisää luettavaa