K. K. Downing elättelee edelleen toiveita Judas Priestiin paluusta: ”Olen pyytänyt päästä juttelemaan heidän kanssaan”

KK Downing.

Englantilaisen heavy metal -pioneeri Judas Priestin riveissä kannuksensa hankkinut K. K. Downing palaa keikkalavoille yhdessä Ross ”The Boss” Friedmanin kanssa Bloodstock Open Airissa 11. päivä elokuuta. Konserttiin valmistautuessaan Downing antoi jokin aikaa sitten The Metal Voicelle haastattelun, jossa hän kertoi odottavansa keikkaa suurella innolla ja uskovansa, että ovi Priestiin ei ole enää edes raollaan, vaan luultavasti sulkeutunut lopullisesti.

Blabbermouthin haastattelusta tekemä uutinen ei kuitenkaan ollut Downingin mieleen. Mies onkin julkaissut liittyen virallisen tiedotteen, jolla hän haluaa oikoa uutisen otsikoinnista syntyneitä vääriä käsityksiä.

”Tunnen tarvetta kommentoida joitakin Blabbermouthin uutisissa esiintyneitä tietoja”, Downing kirjoittaa. ”Ennen esiintymistäni elokuisessa Bloodstockissa Ross The Bossin kanssa, muutamat tiedotusvälineet ovat pyytäneet minulta haastatteluja. Kuten kaikissa haastatteluissa viime vuonna ilmestyneen kirjani jälkeen, olen tehnyt kaiken voitavani vastatakseni kysymyksiin rehellisesti ja faneja sekä kollegoitani kunnioittavasti.”

”Vääjäämättä — kun mediat kirjoittavat haastatteluista ja niissä esiintyneistä kommenteista — asiat muuttuvat ja niitä otetaan pois asiayhteyksistään”, mies jatkaa. ”Annoin äskettäin haastattelun The Metal Voicelle, josta Blabbermouth julkaisi jutun 25. päivä heinäkuuta. Kun minulta kysyttiin tulevaisuudesta, vastasin — kuten Youtubesta löytyvältä tallenteelta käy ilmi — seuraavasti:”

”Ajattelin, että jossain vaiheessa tulee hetki, jolloin minun olisi aika liittyä takaisin bändiin ja jatkaa siitä mihin jäin, mutta se ei näyttäisi olevan tapahtumassa, Jimmy, joten minun tulee hyväksyä se ja mennä eteenpäin. Blabbermouthin uutisosiossa on kuitenkin otsikko, jossa lukee: ’Downing haluaa ’mennä eteenpäin’ Judas Priestin jälkeen.'”

”En sanonut niin kuin otsikossa kirjoitetaan. Haluamisen ja pakon välillä on valtava ero”, mies selventää. ”Olen pyytänyt bändiltä mahdollisuutta istua alas samaan huoneeseen ja jutella. Toivon edelleen, että niin tapahtuisi. Tähän saakka he ovat kuitenkin torjuneet tämän mahdollisuuden. Halusin julkaista tämän lausunnon rehellisyyden ja selkeyden nimissä.”