K.K. Downing voisi palata Judas Priestiin – mutta vain tietyssä tapauksessa

KK Downing.

Yksi metallimusiikin tiukimmista kitaristikaksikoista hajosi vuonna 2011, kun K.K. Downing lähti Judas Priestistä. Ei kuitenkaan ole täysin poissuljettu mahdollisuus, että Downing vielä nousisi lavalle vanhan aisaparinsa Glenn Tiptonin rinnalle. Downing kertoi BlastEchon haastattelussa paluun olevan mahdollista tietyssä tapauksessa, kuten esimerkiksi Priestin, Black Sabbathin ja Iron Maidenin yhteisellä kiertueella.

”Olisin mielelläni mukana tällaisella heavy metallin kerman kiertueella, koska sellaista ei ole vielä tehty. Vaikka tuskin sellaista ikinä tuleekaan. Valitettavasti se pala historiaa ei tule elämään ikuisesti”, Downing kertoo.

Todennäköisempi tapaus olisi Judas Priestin nimittäminen Rock ’n’ Roll Hall Of Fameen, johon Downing myös voisi osallistua. Mikäli Downing joskus nousee Rob Halfordin ja kumppaneiden rinnalle lavalle, Downingin saappaat yhtyeessä täyttänyt Richie Faulkner joutunee jäämään syrjään. Ainakin jos Downingilta kysytään.

”Maidenhan hoitaa homman nykyään kolmella kitaristilla, mutta en voi kuvitella sen onnistuvan Priestin tapauksessa. Priest on aina ollut kahden kitaran bändi.”