”Kaipaan hänen lakonista huumoriaan” – Mick Jagger ja Keith Richards ajattelevat Charlie Wattsia päivittäin

Rumpalin ja läheisen ystävän kuolema painaa yhä raskaasti Jaggerin ja Richardsin mieliä.
24.10.2023 19:12

The Rolling Stonesin rumpali ja kivijalka Charlie Watts menehtyi elokuussa 2021. Mick Jagger ja Keith Richards, jotka ovat viime aikoina antaneet runsaasti haastatteluja tuoreen Hackney Diamonds -albuminsa tiimoilta, sanovat Wattsin kuoleman painavan yhä raskaasti mielessä ja että molemmat kaipaavat ystäväänsä kovasti.

”Siitä on nyt pari vuotta ja ajattelen häntä yhä todella paljon. Kaipaan hänen lakonista huumoriaan. Hänen musiikkimakuaan, hänen eleganssiaan. Hänen ei-kiinnosta -asennettaan. Keith ja minä osaamme olla hyvin intensiivisiä, mutta hän ei koskaan ollut. Hänen ansiostaan en ole itsekään enää yhtä intensiivinen kuin joskus olin”, Jagger sanoo tuoreessa The Guardianin haastattelussa.

”Vihaan sanoa tätä, mutta kun tulet vanhemmaksi, monet ystävistäsi kuolevat. Ja se tuntuu aina yhtä vaikealta. Minulla ei ole kuin yksi minua vanhempi ystävä – muita bändin jäseniä lukuun ottamatta kaikki muut ystäväni ovat paljon nuorempia.”

Keith Richards puhui Charlie Wattsista puolestaan radiopersoona Howard Sternin haastattelussa. Kitaristi sanoo ajattelevansa rumpalia joka päivä.

”Kun tulen kotona makuuhuoneesta, ensimmäinen asia, jonka näen porraskäytävässä, on muotokuva Charliesta. Tervehdin häntä aina ohimennessäni”, Richards kertoo.

Lisää luettavaa