”Kiitos henkeni pelastamisesta” – Vinnie Paulin Hellyeah-yhtyeen nokkamies suree mennyttä toveriaan

Vinnie Paul ehtii äänittää osuutensa Hellyeahin seuraavalle pitkäsoitolle ennen kuolemaansa.
26.6.2018 09:58

Hellyeah-laulaja Chad Gray on julkaissut bändin Facebook-sivuilla koskettavan muistokirjoituksen bänditoverilleen Vinnie Paulille, joka menehtyi viime perjantaina nykytietojen valossa sydänkohtaukseen. Hellyeahin lisäksi Panterasta ja Damageplanista tuttu Vinnie Paul oli kuollessaan vain 54-vuotias.

”Ensinnäkin, olen pahoillani kaikille menetyksestämme. Se on syönyt minua sisältä, kuten varmasti monia muitakin. Ymmärrätte varmaan, että minulle on äärimmäisen vaikeaa ja mahdotonta käsittää koko asiaa. En vain halua uskoa sitä todeksi”, Gray aloittaa julkaisunsa ja jatkaa:

”Tämä on yksi vaikeimmista asioista, joita minun on täytynyt elämässäni kohdata. En ole koskaan ollut näin hämmentynyt, surullinen ja avuton. Olen täysin hukassa ja murtunut, mutta yritän jaksaa. Tätä kirjoittaessani päässäni ja sydämessäni on tunteiden mellakka, mutta yritän keskittyä mihin tahansa hyvään. Sitä Vinniekin olisi halunnut. Ja ne hyvät asiat ovat muistot hänestä, hänen hymystään, tarttuvasta naurustaan sekä persoonasta, joka säteili valoa. Hän ja hänen veljensä Dimebag [Darrell] elivät saadakseen ihmiset hymyilemään ja sitä tulen kaipaamaan kaikkein eniten.”

”Haluan vain sanoa: kiitos Vinnie Paul henkeni pelastamisesta, musiikistasi, pohjattomasta anteliaisuudestasi, siitä että hyväksyit minut elämääsi, loit musiikkiamme joka kosketti ihmisiä, olit ylpeä Hellyeah-yhtyeestä ja kohtelit minua aina kuin veljeä ja ennen kaikkea ystävää. Monet kerrat jouduin nipistämään itseäni kääntyessäni ympäri ja nähdessäni sinut takomassa rumpuja, se tuntui niin uskomattomalta! Näiden asioiden vuoksi elät ikuisesti sydämessäni enkä koskaan päästä sinusta irti. Rakastan sinua aina ja tulen kantamaan sinun ja Dimen perinnön soihtua maailman tappiin.”

”R.I.P. Vincent Paul Abbott. Tiedän, että olet Dimebagin rinnalla ja katsotte nyt alas meihin hymyillen. Kaiken tämän pimeyden keskellä ajatus siitä saa minut hymyilemään takaisin.”

Vinnie Paul perusti vuonna 2006 Hellyeah-yhtyeen yhdessä Mudvayne-laulaja Chad Grayn sekä Nothingface-kitaristi Tom Maxwellin kanssa. Bändin viimeisin pitkäsoitto Unden!able julkaistiin 2016. Vinnie Paul ehti äänittää rumpuosuutensa yhtyeen seuraavalle levylle ennen kuolemaansa, mutta luonnollisesti albumin kohtalo on tällä hetkellä hämärän peitossa.

Lisää luettavaa