Kiss-basisti Gene Simmons puoltaa rokotevelvoitetta keikoille – ”Me puhumme nyt vittu pandemiasta”

11.8.2021 20:45

Kiss-basisti Gene Simmons kannattaa rokotevelvoitetta konserttipaikoille.

Mies esitti näkemyksensä aiheesta Ultimate Classic Rockin hiljattaisessa haastattelussa.

”Minun preferenssini olisi, että kaikki olisivat velvoitettuja ottamaan rokotteen”, Simmons toteaa. ”Toivon, että kaikki jatkavat maskien pitämistä [keikoilla]. Mutta voimme kontrolloida vain sen mitä voimme, ja toisilla osalvaltioilla ja valtioilla on erilaiset säännöt.”

Argumentit, joiden mukaan koronarajoitteet loukkaavat ihmisten vapauksia ja oikeuksia, eivät mene Simmonsille läpi.

”Se on mielenkiintoista, sillä sinulla ei ole oikeutta ajaa valtatiellä ilman turvavyötä”, mies sanoo. ”Joudut pysähtymään punaisissa valoissa. Sinulla ei ole sellaista oikeutta. Sinulla ei ole myöskään oikeutta kävellä alasti kadulla. Nämä eivät ole hengenvaarallisia juttuja. Me puhumme nyt vittu pandemiasta ja ihmiset panevat hanttiin.”

”Syytän entistä presidenttiämme [Donald Trump]”, Simmons jatkaa. ”Tunsin miehen ennen kuin hän siirtyi politiikkaan. Mutta hän otti rokotteen samoin kuin suurin osa toisestakin puolueesta.”

Simmons sanoo olevansa rokottomattomien sijaan huolissaan pikemminkin näiden lähipiiristä.

”En ole huolissani – ja on julmaa sanoa näin – mutta en ole huolissani jos idiootti saa covidin ja kuolee”, mies toteaa. ”Olen huolissani siitä, että hän vie muita mukanaan. Sellaisia, joilla ei ollut vaihtoehtoja. Sen ei tarvitse tarkoittaa kuolemista. Sairaalassa oleminen on hirveää. On niin monta tapausta, jossa kyseenalaistajat ovat sairaalassa ja rukoilevat rokotetta. Mutta se on jo liian myöhäistä.”

Simmons kertoo myös, että orkesterin keikkojen yhteydessä järjestämät fanitapaamiset ovat toistaiseksi jäissä.

”Emme anna roudarien tai kenenkään olla backstagella ellei heitä ole rokotettu, ja maskeja on käytettävä koko ajan.”

Lisää luettavaa