Koti-Viikate-Teollisuus tarjoilee joulupiparia

4.9.2012 08:40

Joulurauha on pilalla. Sen saapuvat turmelemaan Kotiteollisuus ja Viikate, jotka ovat aikeissa yhdistää voimansa sekä kiertueella että singlellä. Koti-Viikate-Teollisuus -nimihirviöllä siunattu yhteisprojekti julkaisee 30.11.2012 Adventti -nimisen joulusinglen ja tekee omien sanojensa mukaan "spektaakkelinomaisen" Joulupipari 2012 -kiertueen.

"Adventti ilmestyi kuten parhaat lahjaideat, puolivahingossa ja vähällä valaistuksella", kertoo neronleimauksen taustoista Kaarle Viikate. "Tekstissä halusin välttää perinteisiä joulun viettotapoja kuten perheiden hankeen ajamista ja keskittää huomion yhdessä olemisen tärkeyteen ja pienistä asioista nauttimiseen."

Adventti-singlen b-puolena kuullaan Juice Leskisen kappale Itäisen maan viisaat miehet. Single julkaistaan cd- ja 7" -formaateissa sekä digitaalisesti.

Joulupipari-kiertueella puolestaan on luvassa musisoinnin ohella myös stand up -viihdettä, jota hoitamaan on onneksi palkattu oikeita stand up -taiteilijoita, eli Niko Kivelä ja seremoniamestarin virkaa hoitava Zaani.

”No, stand upiksi olisi periaatteessa riittänyt jo Kotiteollisuuden sekä Viikatteen keikat, mutta jotain tekemistä noille oikeille koomikoillekin piti säälistä järjestää", perustelee asiaa Jouni Hynynen. "Niillä kun tunnetusti ei pikkujouluaikaan hirveästi hommia ole. Näin saadaan mukaan myös lievää karnevaalihenkeä, oikeaa urheilujuhlan tuntua. Vai olisiko syytä puhua helvetistä, en tiedä. Sen kertoo meille aika.”

Joulupipari 2012 aiheuttaa paheennusta seuraavilla paikkakunnilla:

5.12. Hämeenlinna, Sirkus
6.12. Lahti, Finlandia-klubi
7.12. Helsinki, The Circus
8.12. Jyväskylä, Lutakko

Liput tulevat myyntiin tänään.

 

Lisää luettavaa