Kuinka Gene Simmons kommentoi entisen Kiss-kitaristin hiljattaista solvauksia vilisevää purkausta? Vähintäänkin yllättävästi

17.2.2019 19:57

Kerroimme viime kuun loppupuolella, kuinka alkuperäinen Kiss-kitaristi Ace Frehley avautui harvinaisen tulikivenkatkuisin sanakääntein Facebookissa yhtyeen johtohahmojen sanomisista, haukkuen Gene Simmonsin muun muassa kusipääksi ja seksiaddiktiksi. Siitä lähtien monet ovat odotelleet suorapuheisuudestaan tutun Simmonsin vastausta kieli pitkällä. Nyt se on tapahtunut, mutta Simmonsin reaktio onkin yllättäen aivan jotain muuta, kuin basistin verbaaliseen sivalteluun tottuneet odottivat kuulevansa.

”En aio sanoa painetussa muodossa muuta, kuin että rakastan Acea ja Peteriä [Criss] ja olen heille ikuisesti kiitollinen”, Simmons kommentoi L. A. Timesille. ”He ovat vähintäänkin yhtä tärkeitä kuin Paul [Stanley] ja minä bändin perustamisen kannalta. En aio arvailla miksi tunteet ovat näin herkässä, mutta niin on tapahtunut ennenkin.”

Aiemmin Stanley oli kollegansa tavoin lyhytsanainen kommentoidessaan tilannetta Billboardille sanomalla, ettei aio ”antaa minkään viedä häntä sivuraiteille”. Frehleyn sanomiset mies kuittasi puolestaan lyhyellä, mutta ytimekkäällä ”En kommentoi” -toteamuksella.

Lisää luettavaa