”Kukaan rokotetuista ystävistäni ei ole kasvattanut ylimääräistä päätä tai kokenut himoa antaa suuhoitoa Bill Gatesille”, sanoo Bruce Dickinson

1.9.2021 20:44

Itse hiljattain koronavirustartunnan saanut Iron Maiden -keulakuva Bruce Dickinson kannustaa ihmisiä ottamaan heille tarjolla olevat rokoteannokset.

Mies sai positiivisen covid-19-testituloksen elokuussa ja joutui siirtämään viimeiset kaksi spoken word -kiertueensa keikkaa karanteenin takia.

Tuoreessa Yahoo Musicin haastattelussa Dickinson toteaa uskovansa, että hän olisi ”ollut sairaampi, mikäli ei olisi ottanut rokotetta”.

”Olen saanut molemmat piikit”, Dickinson sanoo. ”Kaikki tuntemani ihmiset ovat saaneet molemmat rokoteannokset. Olen melko iloinen siitä. Ja tiedätkös, kukaan meistä ei ole kasvattanut ylimääräistä päätä, halunnut yhtäkkiä hivuttautua 5g-mastoihin tai esittänyt minkäänlaista himoa antaa suuhoitoa Bill Gatesille. Nämä jutut ovat minun silmissäni suurimmaksi osaksi pelkkiä myyttejä.”

”On uskomatonta, että jotkut ihmiset edelleen vastustavat [rokotteen ottamista], enkä ihan oikeasti ymmärrä maskien [vastustamista]”, mies lisää. ”Ne selvästikin auttavat. Ja jos ne auttavat, niin miksi ei? Mitä on tämä kaikki siihen liittyvä hulluus? Maailmanloppu ei ole tulossa, mutta muuttavatko he uskomuksiaan? Itse asiassa eivät. Se vain vahvistaa niitä: ’Kyllä, olimme koko ajan oikeassa. Loppu on tulossa, ei vain vielä tänä vuonna. Koko muu maailma on meitä vastaan!'”

”Se on heidän mentaliteettinsa, etkä luultavasti voi muuttaa sitä”, Dickinson jatkaa. ”Mutta meille muille sanoisin, että käykää rokotuksessa. Jos sairastut, et sairastu niin pahasti. Se on silloin vain kuin lievä influenssa.”

Iron Maiden julkaisee odotetun Senjutsu-albuminsa syyskuun 3. päivä.

Lisää luettavaa