Kuullaanko tulevassa Terminator-elokuvassa uutta Guns N’ Rosesia? Slashilta kysyttiin aiheesta

Saara Planting

Maailman musiikkimediassa alkoi hiljattain levitä huhu, että Guns N’ Roses olisi jälleen mukana Terminator-elokuvauniversumin kuvioissa. 1990-luvun alussa Gunnareiden You Could Be Mine -hitti oli näkyvästi mukana Terminator 2:ssa, ja molemmat osapuolet hyötyivät suuresti biisiin tehdystä musiikkivideosta, jota esitettiin MTV:llä liki puolen tunnin välein.

Nyt kun Arnold Schwarzenegger ja kumppanit valmistautuvat uuden Terminatorin julkaisemiseen ja Guns N’ Roseskin on aktiivisena, kävisi sinänsä järkeen, että jotain samankaltaista tehtäisiin tälläkin kertaa. Niinpä huhu kertoi, että tulevan Terminatorin soundtrackilla kuultaisiin ihka uusi GNR-biisi.

Ei pidä paikkaansa, sanoo Slash. Blabbermouth uutisoi Slashin SiriusXM-radioasemalle antamasta haastattelusta, jossa kitaristi ykskantaan ilmoittaa, ettei huhuissa ole mitään todellisuuspohjaa.

”Näitä huhuja lähtee liikkeelle, ja ne alkavat elää omaa elämäänsä. Ei niitä saa vedettyä takaisin, niitä ikään kuin leviää tuulen mukana. Mutta siis, mitään tuollaista ei ole viritteillä”, Slash sanoo.

Kitaristin mukaan Gunnareilla on kiertuesuunnitelmia pitkälle ensi kevääseen, mutta uuden musiikin tekemisen suhteen edetään varovaisemmin. Sellaista olisi kiva saada aikaiseksi, mutta asian suhteen ei pidä hötkyillä.

”Minulla ei ole siitä aiheesta mitään uutta informaatiota”, Slash sanoi, kun häneltä kysyttiin bändin mahdollisista studiosessioista. ”Kaikki ovat olleet sillä mielellä, että kun olemme yhdessä, niin mietitään jotain. Ja kun emme ole, emme mieti. Se on edennyt vähän sillä tavalla.”

Lopuksi Slash tähdentää, että mikäli uutta musiikkia saadaan levytetyksi – kuten kaikkien toiveissa on – yhtye haluaisi julkaista kokonaisen levyn muutaman irtobiisin sijaan. Mutta moista ei tosiaan kannata odottaa vielä hetkeen.