Leonard Cohenin ääni kantautuu vielä haudan takaa – uusi albumi tulossa ensi vuonna

28.9.2018 11:40

Leonard Cohen poistui ajasta iäisyyteen 7. marraskuuta 2016, mutta se ei tarkoita, etteikö laulajasuuruudelta saataisi vielä uusia levyjä. Rolling Stone uutisoi, että Cohenin poika Adam työstää isänsä jälkeensä jättämiä lauluaihioita ja äänityksiä uudeksi albumiksi. Levy on tarkoitus julkaista joskus ensi vuonna.

”Minulle annettin tehtäväksi työstää valmiiksi joitain kappaleita, joita aloimme tehdä hänen viimeisen levynsä aikaan. Hänen äänensä on siis yhä läsnä elämässäni”, Cohenin You Want It Darker -jäähyväisalbumin tuottanut Adam kertoo.

”On olemassa vielä joitain todella kauniita Leonard Cohenin lauluja, joita kukaan ei ole kuullut ja jotka tulevat vielä jossain vaiheessa julki.”

You Want It Darkerin kappaleet käsittelivät enimmäkseen alati lähestyvää kuolemaa, mutta Adamin mukaan tulevan levyn laulut muistuttavat enemmän Cohenin vanhempaa, romanttisempaa tuotantoa.

Mikäs siinä, jos kerran hyviä kappaleita on yhä julkaisematta. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla – You Want It Darkerhan oli mitä mainioin levy.

Lisää luettavaa