Lupaavia uutisia Misfits-faneille – jatkosuunnitelmien kanssa himmaillut Glenn Danzig on sittenkin avoin uusille reunion-keikoille

27.5.2017 17:08

Horror punkin esi-isä Misfits teki hartaasti odotetun paluunsa keikkalavoille viime vuonna ja jatkoa on vartoiltu vesi kielellä aina siitä asti. Laulaja Glenn Danzig ei aiemmissa haastatteluissaan ole kuitenkaan vaikuttanut erityisen innokkaalta sen enempää keikkailun kuin uuden Misfits-materiaalin luonninkaan suhteen. Nyt mies vaikuttaisi kuitenkin höllänneen kantaansa ainakin ensin mainittuun Rolling Stonen tuoreessa haastattelussa.

Kysymykseen, miltä esiintyminen vanhojen Misfits-soittokavereiden kanssa vuosikymmenten tauon jälkeen oikein tuntui, Danzig vastasi seuraavaa:

”Olen tehnyt sen aiemminkin Doylen kanssa, mutta se oli… mielenkiintoista. En kuullut itseäni, joten se meni tismalleen kuten ennenkin. Sellaista se on. Kaikki tuntuivat kuitenkin viihtyvän. Luulisin sen ylittäneen odotukset, mikä on aina hyvä juttu, ja arviot olivat aivan mielipuolisia.”

Yhtyeen jatkon suhteen mies kertoo pitävänsä mielensä avoinna, mutta ei esitä arvioita tai lupauksia aikajanoista.

”Saa nähdä. Olen avoin mahdollisuudelle tehdä vielä muutamia keikkoja. En halua rundata, mutta mikäli kaikki vain osuu kohdilleen ja se tapahtuu, voisin kuvitella luvassa olevan vielä pari keikkaa. En tiedä milloin, mutta pidän mieleni avoimena.”

Danzig aikoo keikkailla tänä vuonna harvakseltaan Skandinaviassa (muun muassa Provinssissa) ja mahdollisesti Pohjois-Amerikassa juuri ilmestyneen Black Laden Crown -albuminsa tiimoilta.

Lisää luettavaa